Over-oins-Custom.jpg

IJzerman Antiek Restauratie is al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor het restaureren en de in- en verkoop van antieke meubelen. Wij staan voor echt vakmanschap en werken op ambachtelijke wijze met authentieke materialen.

Huidige eigenaar Henkjan Beekhof is van huis uit timmerman, deed een vervolgopleiding als meubelmaker en volgde tevens diverse cursussen, onder andere op het gebied van houtsnijwerk en leerinlegwerk. In 1998 trad hij in dienst bij IJzerman Antiek en leerde hij de kneepjes van het restauratievak van oprichter en bevlogen ambachtsman Jan IJzerman. Deze was in 1994, na 23 jaar dienstverband bij Reil Orgelmakers, een eigen bedrijf begonnen in restauratie en de in- en verkoop van antieke meubelen.

Inmiddels beschikt Beekhof over jarenlange ervaring als restaurator van antieke meubelen. Twee jaar na het overlijden van Jan IJzerman in 2013 nam hij de restauratietak over. De winkel annex showroom voor antieke meubelen bleef in handen van Willy IJzerman-Ruitenbeek. IJzerman Antiek Restauratie bedient klanten in de regio en verder door heel Nederland.

‘Het mooie aan het vak is dat een meubelstuk hier binnenkomt in slechte staat en dat het onder je vingers terugkeert in een 100 procent goede staat, op de juiste manier gerestaureerd. De waardering van de klant voor het eindresultaat, daar doe je het voor’, aldus Beekhof.

IJzerman Antiek Restauratie is een gecertificeerd leerbedrijf